Die strorie agter Brixton se sonsondergangfoto ...

Brixton se sonsondergange is baie mooi, maar daarvoor moet jy na plekke, hoogtes en dieptes loop. En dis hierdie deel wat my liefde vir sonsondergange en sonsondergangfoto's pootjie. Brixton is nie misdaadloos nie en om oop en bloot met my kamera foto's te neem, is om kitskos vir 'n skelm te gee - vinnig, waardevol en sonder moeite van sy kant af. 

Daarom het ek foto's vir Fanie gestuur van my beperkte en ingeperkte ruimte en gevra dat hulle 'n bietjie foto's in hulle omgewing moet neem en dan kan hulle sommer ook Strand toe ry vir mooi sonsondergangfoto's en dit aanstuur. Hierdie foto dien as bewys dat dit onmoontlik is om hier (by my) 'n mooi sonsondergang af te neem.

Klik *HIER en HIER om te sien dat daar wel dapper Brixtonners is wat mooi foto's neem of lank terug geneem het.
*Foto van FB en nog een *HIER
My liefde vir wolke en om wolke af te neem, is nog een van my baie passies. Die foto hierbo is 'n kombinasie van wolke en die vuur wat die son oor die wolke spuug net voordat dit die dag in Brixton in kleur vaarwel roep. Geen kunstenaar kan die Groot Kunstenaar naboots en 365 verskillende sonsondergange op een plek bied nie.

*Bron: FB Brixton Community News & Events

No comments:

Post a Comment